Namsos Aktivitetspark etableres i Namsos Handelspark

19.02.2021

Namsos Aktivitetspark, med Bjarne Falch Skaret i spissen, har inngått leieavtale med Jaras Gruppen og vil etablere sin virksomhet og aktivitetspark i Namsos Handelspark.

-Vi er veldig fornøyde med å lande en leiekontrakt i Namsos Handelspark da bygget fremstår som moderne i tillegg til at beliggenheten er perfekt i forhold til aktiviteten vår og det publikummet man ønsker skal benytte seg av tilbudene som skal inn i parken, forteller Skaret.

-Detaljer om innhold og aktiviteter som skal romme aktivitetsparken og alle andre ting vil Bjarne F. Skaret komme med informasjon om så snart alle brikker er på plass.

Planen er å åpne for publikum i juli 2021.

Jaras Gruppen er meget tilfreds med avtalen med Namsos Aktivitetspark og ser på dette som første steget i en fremtidig videreutvikling av Namsos Handelspark isolert sett, men også i en større plan for hele området.

Vi ønsker Namsos Aktivitetspark velkommen inn i Namsos Handelspark og ønsker samtidig lykke til med helt nye aktiviteter for Namsos sin del, der vi både håper og tror dette blir et populært treffsted for aktive folk i byen vår.