Jaras Gruppen støtter årets TV aksjon

15.10.2020

Jaras Gruppen v/Havbruksparken Midt-Norge AS Flatanger, Hylla Eiendom AS Namsos, Karako Eiendom AS Orkanger, Folla Eiendom I AS Rørvik, Jaras Eiendom AS Namsos,  velger å støtte årets TV aksjon med kr. 50.000,- for å bidra til å nå WWF's mål om null plast på avveie i 2030. Beløpet tilsvarer at WWF kan hente inn 40 tonn plast.

TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. I år går TV-aksjonen av stabelen 18. oktober.

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene!

Med midler fra TV-aksjonen starter vi der problemet er størst: En fjerdedel av plasten i havet kommer fra Sørøst-Asia. Derfor er TV-aksjonsmidlene øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand.

Som et ledd i å sikre dette, har NRKs innsamlingsråd blant kravene at organisasjonen er godkjent hos Innsamlingskontrollen


Vi vil oppfordre alle til å bidra med det de kan bidra med, og oppfordrer alle til å gå inn på  https://blimed.no/ og gi sitt bidrag på digital bøsse, siden man ikke har egne bøssebærere dette året.

Lykke til med årets TV aksjon!