Frokostmøte i nytt bygg på Sveberg

15.01.2020

I dag hadde JarasGruppen representert med Espen Ledang, i samarbeid med Fossli Maskin og Transport og Næringsforeningen i Trondheimsregionen, gleden av å invitere til frokostmøte i vårt nye bygg i Stavsjøvegen 17.

Bygget ruver godt like ved E6 og ligger på motsatt side av Malviksenteret. 

Vi kunne skilte med utsolgt frokostmøte og overfylte lokaler og stor interesse der vi fikk presentert det nye bygget med egen omvisning, informere om Jaras Gruppen og planer fremover i tillegg til en god presentasjon av vår samarbeidspartner på Stavsjøvegen Eiendom AS, Fossli Maskin og Transport AS

Det skjer veldig mye spennende i området og med stor satsning på nyetableringer samt planlagt utbygging av E6 med 4-felts motorvei fra Ranheim til Værnes er dette et område som har stor aktivitet og med mange muligheter i fremtiden.

På slutten av møtet fikk vi gleden av å vise frem det nye bygget og ikke minst profilere at vi kan skilte med de fineste kontorlokaler med flotte fasiliteter og ikke minst en slående god utsikt. Her har vi en hel 3. etasje ledig på 261 kvm.

Se bilder under, og ta gjerne kontakt hvis det er interesse for en etablering i området, vi har lokalene ferdig og klar for å ta i bruk.

Vi vil samtidig takke Næringsforeningen i Trondheimsregionen v/Kaare Hagerup for et flott samarbeid og et fint frokostmøte og vi ser frem til videre samarbeid.