Decon-X

Intelligent desinfisering av rom og utstyr

Jaras Gruppen har gått til anskaffelse av en robot for effektiv desinfisering fra Decon-X

Vi fjerner all smitte

Decon-X er en intelligent desinfiserings-robot som effektivt fjerner selv de mest resistente mikrober, også virus som er mer resistente enn Korona-virus.

Forskning på helt nye virus tar tid, og selv om ingen ennå har nådd å påvise direkte desinfeksjons-effekter på det nye virus SARS-CoV-2, så har Decon-X dokumentert sin effekt på langt mer resistente mikrober. Dette skjer ved hjelp av forstøvet hydrogenperoksid som fyller det lukkede rommet som skal desinfiseres.

En forskningsartikkel, publisert 31. januar 2020 av G. Kampf et al. i Journal of Hospital Infection, viser at Hydrogenperoksid er effektivt mot Korona. Basert på en gjennomgang av 22 tidligere studier dokumenteres det at:

  1. Koronavirus kan overleve på visse overflater i opptil ni dager
  2. Hydrogenperoksid dreper effektivt Koronavirus på overflater

Teknologien vi bruker inkluderer sensorer som gir signaler til roboten om tetthet, fuktighet og temperatur i rommet. Prosessen dokumenteres fortløpende, og sender informasjon trådløst til brukeren som på denne måten kan følge med på det som skjer uten å selv være i rommet.

Desinfisering med Decon-X er skånsom og skader ikke møbler eller teknisk utstyr. Decon-X roboten kan brukes over alt. Våre kunder desinfiserer områder på sykehus, sykehjem, ambulanser og veterinærklinikker. Våre løsninger er tilgjengelige både gjennom salg, utleie og som totale tjenesteleveranser.

Andre relevante bruksområder er:

  • Bakterier, virus og sporer (Helse og Matproduksjon)
  • Muggsporer/Muggsopp 
  • Generell luktproblematikk ser vi mange ha gode resultater på.
  • Røyklukt (sigarett og sekundære røykskader fra brann)
  • Allergi - Vi eliminerer DNA/RNA fra områder som har hatt dyr i boligen

I samarbeid med Recover AS avd. Namsos, kan Jaras Gruppen, som den første i vår region, tilby denne for leie til de som har behov for denne type desinfisering, der vi tilbyr hele prosessen knyttet til utførelse av jobben for en samlet pris.

Linker til videoer:

Kjøretøy: 

https://www.youtube.com/watch?v=CD4O-Hxj2ds&feature=youtu.be

Rom: 

https://www.youtube.com/watch?v=MOqyfLl3bmI&list=PLEiVMma8Lo_Adq-91inbOkVNTLEO2-_uc&index=2